Hverdagen

Med denne bloggen skal jeg skrive litt om hva som inspirerer meg, prøve å åpne opp så dere kan følge de ulike kunstprosjektene jeg jobber med fra begynnelsen av, og gjøre så godt jeg kan for å formidle hvordan jeg lever som kunstner. Det er ingen fasit på akkurat det, mange gjør så mye forskjellig. 

Jeg har vært heldig å skaffe en kjerne av inspirerende og dyktige folk i mitt konsept Loop by Laura. Jeg har en musiker som er helt unik, Leon Muraglia. Jeg har en Wingman (synes det er en deilig arbeidstittel) som heter Ole Tellefsen. Jeg jobber også alltid sammen med en fotograf, Jacob Buchard. Og jeg finner mye inspirasjon og løfter ofte blikket sammen med min søster Veronica B Vallenes. Hun er klesdesigner og jeg bruker ofte hennes design i Loop by Lauras prosjekter. 

Det å blogge er for meg en helt ny ting.. Jeg kommer til å gjøre så godt jeg kan, kan vel ikke love noe annet. Jeg ønsker å vise dere bilder av forskjellige kunstnere som gir meg stemninger og inspirasjon som det er fint å bygge videre på, jeg ønsker å ta bilder av ting og situasjoner som inspirerer meg og jeg vil prøve å dele tanker omkring hvert prosjekt jeg arbeider med.

Det er mye i hverdagen som er så fint.  For eksempel en utsikt, en katt, ei låt, en gåtur eller hva som helst. Det er bare så viktig å se det. Akkurat nå. 

Unknown-2.jpeg