Pay it forward..:-)

Pay it forward.. Det var det første jeg tenkte da jeg gikk ned trappene fra regnskapskontoret i Kvadraturen. Dette nydelig øyeblikket vil jeg dele. Mulig det kommer av det vannvittige snøværet og kaving med bilen, det store tomrommet etter å ha levert søknader eller følelsen av det usikre skrittet inn i det nye året. Uansett synes jeg det som skjedde inne på dette åpne kontoret, må ut til flere.

Vi sa hadet og jeg stod med regnskapet under armen, så sier han noe ala dette: “Jeg vil ønske deg alt godt. Og jeg håper virkelig du får jobbe mye mer med slike prosjekter. Jeg må si at kreative mennesker, dere er gull verdt i samfunnet.”

Og disse ordene rørte meg. Jeg stotret;” åh, det var skikkelig fint sagt” før jeg smålo litt og gikk ned trappene. Da jeg åpnet den store døren nede i første etasje og fikk snøføyka midt i fleisen, måtte jeg smile. Og så smilte jeg helt bort til bilen og inn i magen.