Somalisk aften..

Det er ikke helt uvanlig at hverdagen går og går og man jobber med sitt. Går turer i nabolaget og kanskje oppdager at det egentlig ikke er så veldig mange en kjenner. Vi er tre mødre som har møttes jevnlig, til forskjellige anledninger med skole og korps, og kjent likheten og den deilige energien, så vi begynte å snakke om det. Hege og jeg har lenge beundret Saidas utrolige evne til å lage deilig mat, og hennes glede med å dele den med oss. Så en dag vi satt sammen, begynte vi å legge en plan på hvordan bli bedre kjent i nærområdet. Saida ville gjerne lage mat, og vi jublet!

I går var kom dagen. Vi inviterte folk vi vet litt om til en somalisk aften for å bli kjent. Det var sååå koselig!! OG så uendelig deilig!!

Saida på sin side burde begynne med Catering eller noe. Alle burde smake hennes mat!! Jeg legger ved et bilde av oss, det er ikke all maten som kom med på bildet, men et deilig utvalg. VIDUNDERLIG!! Dette burde bli en trend som flere gjør. Ikke vær redd for å invitere folk du ikke kjenner så godt! Folk er folk. Og det betyr at de aller fleste er veldig hyggelige!!

Saidas somaliske aften.jpg