Brevet.

jeg svarer deg

bedre sent

forstår det med svart

søvn er åpning

hvordan slippe det til

fellesskapets selvfølgelighet, likevel trussel

jeg ønsker sterkt

at du er der og i meg

ønsker at du setter ord

jeg tror jeg kan lese

kan vi møtes?

i ringen når det gjelder

jeg vil ikke vippe vekk

men balansere

jeg må være mer.

“ Uten Tittel” av Kjell Nupen. Bildene til Kjell Nupen betyr mye for meg. Hele hans kunstnerskap og det han sa, også. Som takk for økt besøk på denne bloggen min, vil jeg legge ut et kunstverk hver dag en tid fremover. Så mange fantastiske kunstnere!

“ Uten Tittel” av Kjell Nupen. Bildene til Kjell Nupen betyr mye for meg. Hele hans kunstnerskap og det han sa, også. Som takk for økt besøk på denne bloggen min, vil jeg legge ut et kunstverk hver dag en tid fremover. Så mange fantastiske kunstnere!