Studioet mitt

Jeg har et fantastisk studio på Odderøya i Kristiansand. Her lager jeg alle produksjonene mine, holder åpne studio og noen ganger P ART Y. Det er et skikkelig deilig sted. .

Av og til holder jeg også et slags marked her. Da selger jeg klær, ting, kaker og nå skal jeg prøve meg på en vidunderlig drikke jeg har laget og drukket selv i ett halvt års tid. Vannkefir. Jeg har ikke vært syk siden jeg begynte å drikke dette, og synes igrunnen flere burde få smaken på det. Så nå lager jeg min første kjøp-bare nytelse! 4 dl ren helse i søte glassflasker! Det kan være lurt å sende meg en mail om du er interessert, så jeg får laget nok. De trenger noen dager på kjøkkenbenken før de er klare. Alle ingrediensene er økologiske. Hvis du vil vite mer om vannkefir og fermentering, vil jeg absolutt anbefale Gry Hammers nettside, eller boken hennes om fermentering. Den fikk jeg av min mor, og det satte igang min hobby og (nesten) ny livsstil.

Vannkefirene-drikkene mine blir brygget på sukker, vann, dadler eller rosiner, sitron og vannkefirkorn. Alt økologisk selvfølgelig. Jeg har en variant som jeg kaller REN og så har jeg en med Bringebær og en med Ingefær. Jeg fant noen supersøte glassflasker idag i byen, som jeg vil selge dem i. Det er mye Love og god karma i disse, som passer supert nå i første omgang!

Jeg har tatt et lite glass av dette hver dag. Det er veldig deilig, men for min del holder det med et lite proseccoglass :-) Derfor vil 4 dl vare noen dager. Kullsyren holder seg, så du må bare skru igjen korken og oppbevare flasken i kjøleskapet.

Jeg har studioet mitt åpent førstkommende søndag, altså 28 april. Vil du vite priser, send meg gjerne en uforpliktende mail. loopbylaura@gmail.com. Jeg kan levere vannkefir i hele Kristiansandsområdet, hvis du vil det!

Vannkefir med bringebær.

Vannkefir med bringebær.

Fra P ART Y. Edy Poppy leser en av hennes noveller.

Fra P ART Y. Edy Poppy leser en av hennes noveller.

Elmedin Zunic og Andre Tribbensee viser et utdrag fra et nettopp påbegynt prosjekt.

Elmedin Zunic og Andre Tribbensee viser et utdrag fra et nettopp påbegynt prosjekt.

Mitt studio.

Mitt studio.

Klær til salgs.

Klær til salgs.

Kjole.JPG
Stella Mc Cartney tights str s.

Stella Mc Cartney tights str s.

Stella Mc Cartney t-shirt str M.

Stella Mc Cartney t-shirt str M.

Røde sko.JPG
Te-service.JPG
Tapio Wirkkala.JPG
REN Vannkefir.

REN Vannkefir.