Workshop

Når jeg går gang med et nytt maleri, vet jeg hvilken farge jeg skal male med. Det er det jeg vet når jeg begynner på et nytt ubrukt lerret. Jeg prøver meg ikke på et motiv, men er opptatt av farger og form. Det er litt som å navigere i et landskap, en skog eller på et hav man aldri har vært før. Uten å risikere så mye annet enn at det bare ikke blir fint.. Etterhvert kommer tyngden i maleriet frem, du må velge litt andre farger og kanskje overraske deg selv for å komme videre. Dette er en treningssak og jeg tror min kunnskap som regissør og skuespiller er det som driver meg til å ikke slutte med en gang jeg føler maleriet er ferdig. Det er som om det må noe mer inn i det. Men å våge å rive seg løs fra noe som ser veldig vakkert ut, prøve seg på flere farger og mer dynamikk, er utrolig vanskelig. Du må på en måte løse deg fra logikken. Og det er jeg god på!

Foto fra kurs hos Rundt Bordet, av Mette Sørhaug

Derfor har jeg lyst til å invitere på workshop i å male abstrakt. Hvordan kan du få frem kraften din igjen, våge å ta sjanser på lerretet, mikse farger som ikke nødvendigvis passer sammen for så å samle det til et nytt uttrykk?

Kurset jeg tilbyr nå varer i ca tre timer. Du tar med et lerret du vil bruke, det er det enkleste; da kan du ta med stort eller smått, ikke vær blyg det er så gøy å male stort! Vi begynner uansett på ark, eksperimenterer litt med farger og bruk av maleverktøy.

Du må også ta på klær du ikke er redd for, det kan bli litt søl.

Foto fra kurshelg hos Rundt Bordet av Mette Sørhaug


Kontakt meg på 95824267, loopbylaura@gmail.com eller på SoMe og jeg sender betalingsinfo og reserverer plass til deg!

VELKOMMEN!!

Alle fotoene her er tatt fra malerkurset 2 og 3 mars 2024 hos Rundt Bordet i Oslo av Mette Sørhaug.

Foto fra Kurshelg hos Rundt Bordet av Mette Sørhaug

Foto fra Kurshelg hos Rundt Bordet av Mette Sørhaug

Foto fra kurshelg hos Rundt Bordet av Mette Sørhaug

Alle foto: Mette Sørhaug for Rundt Bordet